top of page

Doneren

We zijn blij dat we zoveel ondernemende enthousiastelingen kennen die we kunnen ondersteunen bij de sociale projecten die zij initiëren, en heel graag willen we dat ruimhartig blijven doen.

Help ons helpen.. 

~ door eenmalig te doneren via deze link, of

~ via de QR code in dit scherm, of

~ door je gift over te maken op NL83 TRIO 0788803611  t.n.v. Stichting Hart voor Noord 

Dankjewel!

 

Wij zijn door de Belastingdienst erkend als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Wie aan zo’n instelling een gift geeft, mag dat bedrag aftrekken van de inkomstenbelasting. 

QR code donatie HvN Mollie.jpg

Belastingvoordeel

Denk je erover om de acties van Hart voor Noord voor meerdere jaren te ondersteunen? Dat kan via dit formulier. Door je giften periodiek vast te leggen, bied je Hart voor Noord financiële zekerheid en kom je zelf in aanmerking voor extra belastingvoordeel.

Stel: je doneert nu €100,- per jaar en krijgt hiervoor niets terug van de Belastingdienst. Dan kan je met een periodieke schenking zelfs €172,- per jaar doneren, omdat je (indien je in de inkomstenschrijf van 42% valt) €72,- van de Belastingdienst terugkrijgt. Netto doneer je dan nog steeds €100,- per jaar, maar Hart voor Noord ontvangt €72,- extra. Zo kan je voor hetzelfde geld meer mensen ondersteunen!

Een periodieke schenking is heel gemakkelijk te regelen. Download hier de overeenkomsten en print deze: één exemplaar is voor de schenker en één exemplaar voor de ontvanger. Vervolgens vul je beide formulieren in en kan je de formulieren opsturen of mailen naar Stichting Hart voor Noord, herman.jongkind@hartvoornoord.nl. Je ontvangt daarna één van de twee formulieren retour, met de door Hart voor Noord toegevoegde gegevens. Na het overmaken van de schenking kan je het bedrag als aftrekpost opgeven bij je belasting-aangifte.

DOWNLOAD FORMULIER PERIODIEKE GIFT

Steun

Stichting Hart voor Noord wordt gesteund door het Oranje Fonds, het Kansfonds, de Lutherse Diaconie Amsterdam, Protestantse DiaconieGemeente Amsterdam en Haëlla stichting,

oranje fonds.jpeg
logo-gemeente-amsterdam.png
Logo diaconie PNG klein.png
kansfonds.png
haella-logo-2.png
evangelische-lutherse-gemeenschap-amster
bottom of page